Mærker

 • Ashleigh & Burwood London

  Ashleigh & Burwood London

  Ashleigh & Burwood er et engelsk firma, der er specialister i dufte til hjemmet. Firmaet blev dannet i 1993 i London.

  Firmaet designer og producerer moderne og klassiske duftprodukter til hjemmet. Her hos Miss A finder du primært deres duftpinde. Ashleigh & Burwood's produkter er alle af superhøj kvalitet, både hvad angår duftene, men også designet af flasker, mosaikvaser og indpakning.

 • BOLTZE Home Collections
 • Chicago Metallic
 • Clayre & Eef

  Clayre & Eef

  Stilen er inspireret af livet på landet og landlig idyl
  Den nuværende Clayre & Eef-kollektion har udviklet sig til et komplet sortiment af tilbehør til hjemmet, der gør et hus til et hjem. På hovedkontoret er Clayre & Eef-design for det meste håndtegnet og malet i en charmerende, rustik atmosfære, hvilket er typisk for Clayre & Eef. Den landlige og nostalgiske Clayre & Eef-stil stammer fra Limburg-landsbyen Haelen, beliggende i det smukke landskab i Leudal i Holland og er kendetegnet ved en mangfoldighed af genkendelige og romantiske designs.
 • Desire Soaps and Candles

  Desire Soaps and Candles

  Desire er en engelsk producent, der producerer duftolier og duftlys i smukke designs. Produkterne leveres oftest i flotte gaveæsker og er dem en oplagt veninde/værtindegave.

 • Kilner
 • Kitchen Craft

  Kitchen Craft

  Fra 2020 er vi blevet forhandlere af Kitchen Craft's produkter. Firmaet blev etableret i England i 1850 og de designer og udvikler over 6000 forskellige køkkenartikler og ting til hjemmet. De står bl.a. bag produktserien "Masterclass", som er kendt fra TV-programmet af samme navn. Produkterne er eksklusive i både design og funktion. Ud over forskellige køkkenting i både funktionelt og flot design tilbydes også opbevaringsløsninger som f.eks. kaffedåser i retrodesign, udstyr til syltning og preservering.
 • Krasilnikoff Danish Design

  Krasilnikoff Danish Design

  Krasilnikoff Danish Design laver nogle superflotte produkter til hjemmet. De designer alting selv og har bl.a. lavet to mærker "Happy Mugs" og "Happy Stars". Happy mugs er en produktserie, der indeholder både alm. krus og termokrus med gummilåg. Nogle af krusene har tekst, mens andre er dekoreret med stjerner, prikker eller mønstre. Mange af kopperne er nemme at mixe og matche med de andre krus i serien.Krusene er den såkaldte Cosy Vintage Style

  "Happy Stars" serien består af forskellige porcelænsskåle til Chips, popcorn, snacks og dip. Skålene er designet i retrostil og er inspirereret af amerikansk 1950'er stil.

 • Mason Cash

  Mason Cash

  Mason Cash er et gammelt engelsk firma, der har eksisteret i over 200 år. Mason Cash er blandt andet meget kendte for deres røreskåle og tærteforme i keramik. Firmaet producerer også en lang række bageartikler i høj kvalitet. Hos Miss A finder du et stort udvalg af bageartikler fra Mason Cash, f.eks. deres kraftige sprøjteposer i stof og forskelligt bagetilbehør i silikone.
 • Moments

  Moments

  #Moments er en del af det hollandske firma De SlowBeauty Group. Deres produkter er håndlavede, bæredygtige og økologiske. Vi har et udvalg af duftpinde og rumsprays der giver en skøn duft i hjemmet. Brug duftpinde i mindre rum som f.eks. badeværelse og soveværelse og brug rumspray i hele hjemmet, hvor du med 1-2 sprøjt opnår en dejlig duft i rummene.
 • Premier Housewares

  Premier Housewares

  Premier Housewares er fra Glasgow i Skotland og producerer mange forskellige typer produkter til hjemmet. Hos Miss A finder du primært deres køkkenartikler som f.eks. små retro køkkenvægte, dejskrabere og forskellig keramik. Firmaet er en af de største producenter i Storbritanien, når det kommer til køkkenudstyr og køkkenservice. Deres produkter er af god kvalitet til en yderst fornuftig pris.
 • Price & Kensington

  Price & Kensington

  Price and Kensington er et engelsk firma, der har eksisteret siden 1896. Firmaet er specielt kendte for deres tekander, tea for ones og krus. Mange af tekanderne er håndmålede og specielt deres tea for ones er den ideelle gaveide til teenageren eller som værtindegave. Der findes mange forskellige stilarter - fra moderne og stilrene cappuccinokoppper til mere klassiske engelske tekander.

  Alle produkterne fra Price and Kensington er af høj kvalitet og langt de flere varer tåler både opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

 • Price's Patent Candles Ltd

  Price's Patent Candles Ltd

  Price's Patent Candles har eksisteret siden 1830, og firmaet er Kongelig Hofleverandør til det engelske hof.

  Firmaet laver stearinlys af høj kvalitet herunder også duftlys med lang brændetid. Duftlysene er fremstillet af ren stearing og duften stammer fra æteriske olier, som er udtræk fra planter. Duften i lysene er derfor naturlig parfume. Price's produkter sælges i førende butikker i England og de har et stort internationalt marked også.

 • Progressive
 • Rayware
 • Typhoon

  Typhoon

  Typhoon's slogan er "Designed to Perform" - og det er netop hvad deres produkter gør. Hvad enten du vælger en klassisk køkkenvægt eller en retro opbevaringsdåse til te eller kaffe, får du gennemført design og funktionalitet. Mærket sælges i førende stormagasiner i England - og her hos Miss A. Kvaliteten er helt i top, og der er ingen tvivl om, deres varer i retro look går rent ind hos kunderne. Deres produkter er simpelthen så stilfulde, at man bare må lade dem stå fremme på køkkenbordet.