Duftpinde og duftlys 

Duftpinde og duftlys

Med en diffuser - også kaldet duftpinde - får du en dejlig duft i hjemmet. Brug duftpinde f.eks. på badeværelset eller i andre rum for altid at blive mødt af en dejlig frisk duft. En diffuser er duftvæske - typisk æteriske olier - på flaske, hvor man sætter 1 eller flere bambuspinde ned i væsken. Pindene afgiver så ligeså langsomt duft fra væske...

Med en diffuser - også kaldet duftpinde - får du en dejlig duft i hjemmet. Brug duftpinde f.eks. på badeværelset eller i andre rum for altid at blive mødt af en dejlig frisk duft. En diffuser er duftvæske - typisk æteriske olier - på flaske, hvor man sætter 1 eller flere bambuspinde ned i væsken. Pindene afgiver så ligeså langsomt duft fra væsken. Mængden af duftpinde varieres efter rummets størrelse. I mindre rum holder diffuseren længere, fordi man typisk ikke bruger mere end et par duftpinde. Dermed kan du få mange mange måneder med dejlig duft på f.eks. badeværelset fra blot en enkelt flaske. Vi er forhandlere af det engelske brand Ashleigh & Burwood, hvis produkter alle er i superhøj kvalitet og virkelig smukt indpakket.

Se vores store udvalg af duftfriskere til badeværelse og til hjemmet. Vi har nok danmarks støste udvalg af duftpinde - og vi har billig fragt og hurtig levering. 

Vi har også et stort udvalg af skønne duftlys i glas. Duftlysene leveres i flotte gaveæsker, så det er supergode gaveidéer til alle der holder af lys og hygge. Duftlys spreder både duft og hygge i hjemmet. Langt de fleste af vores duftlys har en brændetid på 24 timer eller mere, så du kan tænde dem mange gange.

Køb din duftfrisker eller duftlys her hos Miss A.

Mere

Duftpinde og duftlys 

per side
Viser 1 - 50 af 62 varer
Viser 1 - 50 af 62 varer

Nyheder

Tilbud

Mærker

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort