Filtrer efter

Pris

Pris

  • 21,00 kr. - 340,00 kr.

Duftpinde og duftlys

Få den skønneste duft i hjemmet med duftpinde eller duftlys. Mange af vores duftpinde leveres som håndlavede keramikflasker med et stort udvalg af forskellige dufte. De kan bruges igen og igen med forskellige duftvæsker. Du kan også skabe hygge med et duftlys der sender en dejlig duft ud i rummet, mens det hygger med levende lys.
Skab hygge i hjemmet med duftlys og duftpinde.

Aktive filtre

Med en diffuser - også kaldet duftpinde - får du en dejlig duft i hjemmet. Brug duftpinde f.eks. på badeværelset eller i andre rum for altid at blive mødt af en dejlig frisk duft. En diffuser er duftvæske - typisk æteriske olier - på flaske, hvor man sætter 1 eller flere bambuspinde ned i væsken. Pindene afgiver så ligeså langsomt duft fra væsken. Mængden af duftpinde varieres efter rummets størrelse. I mindre rum holder duftpindende længere, fordi man typisk ikke bruger mere end et par duftpinde. Dermed kan du få mange mange måneder med dejlig duft på f.eks. badeværelset fra blot en enkelt flaske. Vi er forhandlere af det engelske brand Ashleigh & Burwood, hvis produkter alle er i superhøj kvalitet og virkelig smukt indpakket.

Vi har duftpinde der dufter af mange forskellige typer blomser, f.eks. duftpinde med lavende, duftpinde med citrus samt flere forskellige duftpinde med eksotiske og krydrede dufte.

Se vores store udvalg af duftfriskere til badeværelse og til hjemmet. Vi har nok danmarks støste udvalg af duftpinde - og vi har billig fragt og hurtig levering. 

Vi har også et stort udvalg af skønne duftlys i glas. Duftlysene leveres i flotte gaveæsker, så det er supergode gaveidéer til alle der holder af lys og hygge. Duftlys spreder både duft og hygge i hjemmet. Langt de fleste af vores duftlys har en brændetid på 24 timer eller mere, så du kan tænde dem mange gange.

Køb din duftfrisker eller duftlys her hos Miss A.