Opbevaring

Opbevaring  Der er 39 varer.

Viser 1 - 39 af 39 varer
Viser 1 - 39 af 39 varer

I denne kategori finder du et bredt udvalg af varer, der kan bruges til opbevaring.

Retro- og vintagestilen er i de seneste år blevet yderst populær. Folk går på loppemarkeder som aldrig før for at købe gamle brugte ting til dekoration af deres hjem. Her hos Miss A sælger vi ikke brugte varer, men vi har et stort udvalg af f.eks. kaffedåser og tedåser i retrostil. Opbevaringsdåserne giver associationer til 1960erne hvor begrebet opstod i England. Retrostilen opstod da man begyndte at producere nye ting, som havde træk eller karakteristika fra fortiden. Ligesom dengang er det i dag moderne at kombinere nye ting med gamle retro-inspirerede møbler eller brugskunst. Vores dåser til opbevaring er i denne retroinspirerede stil, flere af dem er fremstillet i rustfrit stål der efterfølgende har fået en emaljebehandling, så de fremstår stilrent i deres finish.

Vintage- og retro-begreberne ligger tæt op af hinanden. Vintage betyder, at noget er fint og gammelt. Udtrykket bruges ofte om tøj, men næsten ligeså ofte om indretningsartikler. Når noget er "vintage", er det ensbetydende med, at det er ekstra godt eller at det følger en særpræget (gammel) mode. Udtrykket bruges også om biler, flyvemaskiner og vin, der er af en speciel god årgang.

Hos missa.dk har vi vintage inspirerede æsker til opbevaring af tebreve og nøgleskabe i gammeldags stil. Vi har selvfølgelig også helt almindelige og moderne opbevaringsløsninger, hvad enten du leder efter en smørskål eller en krukke i keramik med bambuslåg til opbevaring af te og kaffe.

Der er endnu en stilart, som også er ved at vinde stort inpas her i Danmark: ”Shabby Chic”. Dette er en stilart, der stammer fra England og som er udtryk for, at noget er gammelt men i rigtig god kvalitet. Kort fortalt går den ud på, at man tager noget gammelt, f.eks. en æske eller et møbel, der har været malet mange gange gennem årerne, og så sliber man i malingen, så det bliver muligt at se nogle af de andre gamle lag nedenunder. Andre gange maler man ting helt forfra, for derefter at bruge forskellige metoder til at få tingen til at se gammel og lidt slidt ud. Hermed opnås et rustikt resultat i Shabby Chic look. Stilarten bruges også til f.eks. sengetøj, hvor lyse stoffer med blomstermønster eller ensfarvede lyse materialer tilvirkes således, at der opnås et vintage/Shabby Chic look. I vores webshop finder du æske til tebreve samt nøgleskab i stilarten Shabby Chic.

Filtrering efter pris

Aktiverede filtre:

    Opbevaring

    Nyheder

    Tilbud

    Mærker

    Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort