Sikker betaling hos JOJOBA

Sikker betaling

Alle betalinger foregår via SSL-krypterede forbindelser for at sikre kortdataene mest muligt. Vi kan ikke se dine kortdata og ligeledes kan vi aldrig hæve mere, end det beløb du har betalt ved købet.

Der kan betales med følgende betalingskort:

Dankort, eDankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Mastercard Debet.

Vores betalingsgateway er Quickpay, som er godkendt som betalingssoftwareleverandør af PBS i Danmark og Euroline i Sverige samt sikkerhedsgodkendt af Visa/MasterCard (PCI-standarden). Quickpay overholder således alle de krav om sikkerhed, der foreskrives.

Swipp og MobilePay

Du kan også betale med hhv. Swipp og MobilePay hos JOJOBA. Uanset, hvilken betalingsmåde du vælger, har du selvfølgelig stadig de samme muligheder for at returnere en vare og få penge retur.

For at betale med Swipp, skal du vælge dette i checkout og efterfølgende, skal du lave en overførsel via din Swipp App. Du vil på siden med ordrebekræftelsen kunne se oplysninger om hvor du skal lave betalingen til. Dette fremgår også af den ordrebekræftelse, du modtager pr. e-mail umiddelbart efter købet er gennemført.

Hvis du ønsker at betale med MobilePay, vælges dette blot i kurven, hvorefter du skal indtaste dit mobilnummer for at gennemføre købet.


Nyheder

Tilbud

Mærker

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort