Filtrer efter

Pris

Pris

  • 89,00 kr. - 199,00 kr.

Borddækning

Lav en flot bordopdækning med fyrfadsstager, bordløber, vaser og dækkeservietter

Aktive filtre

Borddækning med flot bordpynt gør noget særligt ved både maden og stemningen ved middagsbordet.
Der skal ikke meget til, før dit middagsbord bliver både smukt og indbydende. En bordløber i midten af bordet med pynt der passer til årstiden, skaber en smuk ramme for middagen. Du kan f.eks. sætte nogle små vaser med sommerblomster eller grene med knopper på bordløberen, når årstiden er til det. Om vinteren kan du i stedet for vaser bruge fyrfadslys i smukke stager, det giver både lys og stemning omkring middagsbordet. Omkring juletid kan du lægge gran, kristtjørn eller grankogler på bordløberen, og til påske kan du sætte påskeliljer i vaser eller lægge farvede æg på bordløberen. Kort sagt giver en bordløber dig utallige muligheder for variation af udtrykket på middagsbordet. Kun fantasien sætter grænser.

Med dækkeservietter kan du også skabe en fin stemning og du kan skabe et både stilrent og enkelt udtryk afhængig af, hvilke servietter du bruger. Du kan f.eks. benytte neutrale stofservietter, som du du binder et stofbånd omkring, så det er dækkeservietten, der er det mest fremtrædende element på bordet.

Til daglig, når vi ikke har gæster eller har tid til at skabe ekstra hygge omkring middagsbordet, kan borddækningen have en mere praktisk funktion. Her kan du f.eks. sætte en fin servietholder frem med papirservietter, eller en bestikholder, så man selv tager sit bestik, mens man sidder rundt om bordet. Også her er dækkeservietter en god idé, da de både pynter og beskytter bordet.

Find inspiration til borddækning her hos Miss A, vi udvider løbende sortimentet i denne kategori.