Filtrer efter

Pris

Pris

  • 139,00 kr. - 279,00 kr.

Dørstoppere

Her finder du et stort udvalg af dørstopper med dyr og andre sjove dørstoppere der alle kan bruges i indretningen af dit hjem.

Dørstoppere - se vores store udvalg af dørstoppere med dyr 🦉🐘🧸

Aktive filtre

Vi har et kæmpe udvalg af sjove og søde dørstoppere. Dørstopperne både pynter og løser en praktisk funktion i dit hjem - og mange af dem er oplagte som en ekstra sød detalje på børneværelset. Vi har dørstoppere udformet som mange forskellige dyr og i mange forskellige materialer. Der findes flere størrelser og dermed er vægten også forskellig på de forskellige dørstoppere. Nogle af dørstopperne er små - under 20 cm i højden, og disse vejer typisk omkring 1 kilo. Andre er helt op til 40 cm i højden og vejer derfor typisk tæt på 2 kilo.

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer; både stof, plys, kunstlæder og velour. Alle dørstoppere er fyldt med sand eller polyester, derfor er der ingen af dem der tåler at blive vasket, men du kan tørre dem af med en en fugtig klud.

Vi udvider hele tiden vores sortiment med nye og sjove dørstoppere, og dermed kan du også finde flere forskellige typer af de forskellige dyr f.eks. forskellige hunde, elefanter, pindsvin osv. Hvis den dørstopper du har udset dig er udsolgt, så kan du på varesiden indtaste din e-mailadresse og få besked så snart dørstopperen er på lager igen.

Hvis du gerne vil holdes løbende opdateret om nyheder i shoppen kan du følge os på Facebook eller abonnere på vores nyhedsbrev, så får du automatisk besked om nye varer og kampagner. Se flere oplysninger nederst på siden.