Dørstoppere 

Dørstoppere

Her finder du et udvalg af forskellige dørstoppere.

Dørstoppere 

Viser 1 - 31 af 31 varer
Viser 1 - 31 af 31 varer
En dørstopper kan være både praktisk og dekorativ i dit hjem. Med en dørstopper undgår du døre, der lukker af sig selv eller døre der blæser i, når der er gennemtræk. Vores dørstoppere er så dekorative, at de udover at løse et praktisk problem også er yderst dekorative i dit hjem. Der er både dørstoppere i stof og i kunstlæder med forskellige udformninger. De fleste af vores dørstoppere er udformet som forskellige dyr, f.eks. abe, pindsvin, ugle, hund, bamse, kanin og kat. Vi har også en dørstopper, der er udformet som en fodbold, samt et par forskellige udgaver af en kvadratisk dørstopper med tekst.

En dørstopper med sand vejer en del og er derfor god til at forhindre, at døren lukker i - eller op, hvis du bruger den til at holde dine døre på klem. Du kan også sagtens bruge vores dørstoppere til bogstøtter på bogreolen - specielt på børneværelset.

Netop fordi vores dørstoppere er udformet som forskellige dyr eller ting, pynter de i hjemmet, hvor de kan indgå som en hyggelig og sød detalje i indretningen.