Servering

Servering  Der er 36 varer.

Viser 1 - 36 af 36 varer
Viser 1 - 36 af 36 varer

Hvad enten du leder efter en kageopsats i flere etager eller et kagefad med spade så kan du finde dem her hos os. Kagetallerknerne er fremstillet af enten porcelæn eller glas. Vi har f.eks. en kageopsats i glas, der er hele 30 cm. i diameter og står på en glasfod, og den er dermed hel ideel til en stor lagkage eller rund skærekage. Vi har også sæt med kagespade og kagegafler i rustfrit stål. Dermed kan du serverer dine kager på allerbedste vis.

I denne kategori finder du også nogle søde børnetallerkner i melamin med sjove motiver. Vi har et stort udvalg af forskellige skåle i porcelæn fra det kendte mærke Krasilnikoff. De laver bl.a. skåle til servering af snacks og slik i flot vintage/retrostil. Der er også flere forskellige varer i melamin med retro look. Disse egner sig perfekt til servering på terrassen om sommeren, når du griller og de er alle amerikansk inspirerede med deres tekster som f.eks. Hotdog og BBQ - alle er i retrostil. I denne serie findes også skærebrædder i hård plast. Lige tl at tage med ud på terrassen, når griller om sommeren.

Hvis du mangler en bakke til servering, finder du den også her. Vi har mange forskellige størrelser og designs. Alle serveringsbakker er fremstillet i slidstærkt melamin og de er nemme at rengøre, idet de blot kan tørres af med en opvredet klud. Bakkerne findes i flere forskellige størrelser og flere af dem også egnede til at servere små snacks eller tapas på.

Du kan også få en lille teposeholder til den brugte tepose. De er helt perfekte, når du laver en kop te og mangler et sted at lægge den brugte tepose. Så i stedet for en stor klodset tallerken eller f.eks. en ekstra kop, kan du lægge den brugte tepose på den lille teposeholder. Det gør det også en del mere elegant, når du f.eks. serverer te for gæster, at de blot får denne lille tallerken til deres brugte tepose.

Hvis du holder af tapas, kan du her finde et meget elegant serveringssæt med små skåle i keramik og en holder i bambus. Den kan også bruges til tapenader, hvis du har gæster og vil servere f.eks. brød og tapenade.

Filtrering efter pris

Aktiverede filtre:

    Servering

    Nyheder

    Tilbud

    Mærker

    Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort