Bolig

I denne kategori finder du forskellige ting til din bolig både ude og inde. Vi har de sødste dørstoppere med dyr, skønne dufte til dit hjem i form af duftpinde og duftlys. I vores kategori udeliv, finder du fuglehuse, myggelys, fyrfadsstager m.m.

Underkategorier

 • Duftpinde og duftlys
  Få den skønneste duft i hjemmet med duftpinde eller duftlys. Mange af vores duftpinde leveres som håndlavede keramikflasker med et stort udvalg af forskellige dufte. De kan bruges igen og igen med forskellige duftvæsker. Du kan også skabe hygge med et duftlys der sender en dejlig duft ud i rummet, mens det hygger med levende lys.
 • Dørstoppere
  Her finder du et stort udvalg af dørstopper med dyr og andre sjove dørstoppere der alle kan bruges i indretningen af dit hjem.
 • Nøgleskabe
  Med et nøgleskab ved du altid, hvor dine nøgler er. Alle nøgleskabene har en låge der kan lukkes og skabene kan hænges op på væggen.
 • Udeliv

  I denne kategori finder du ting til haven og terrassen. Vi har nogle superflotte fuglehuse i træ. De har fine dekorationer og er meget dekorative at se på. Til at skabe hygge på terrassen har vi nogle rigtig flotte fyrfadsstager og lanterne til stearinlys. Der er også store lys med lang brændetid i metaldåser, der leder tankerne hen på et liv ved stranden.

Ingen produkter tilgængelige endnu

Hold øje! Flere produkter vil blive vist her efterhånden som de bliver tilføjet.