Køkken

Køkken  Der er ingen varer i denne kategori - vælg evt. en underkategori

Underkategorier

 • Bageartikler

  Stort udvalg af bageartikler. Her finder du billige muffinforme, forme til cupcakes, kageudstikkere, udstikkere til småkager, måleskeer og målebæger samt kagedekorationssæt og engangssprøjteposer. Vi har også sprøjteposer både med og uden tyller.

 • Krus og kopper

  Her finder du et bredt sortiment af krus og kopper i mange forskellige designs. Vi har flotte tekrus med hank både med mønstre og skrift eller blot ensfarvede tekrus. Vi har også krus og kopper til cappuccino, samt små espressokopper med underkop i keramik og porcelæn. Hvis du er til den mere romantiske vintagestil, skal du bestemt tage et kig på vores flotte krus uden hank fra Krasilnikoff. Her har vi et bredt udvalg i mange forskellige farver og mønstre. Da krusene fra Krasilnikoff er uden hank, så de kan faktisk også fint bruges til alverdens andre ting. F.eks. kan du plante krydderurter i dem, bruge dem som penneholder og meget mere.

  De fleste af vores store krus med hank er fra Price & Kensington, som er et anderkendt engelsk mærke, der laver krus og kopper af høj kvalitet - og de tåler selvfølgerlig både opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

 • Køkkenvægte i retrostil

  Se vores udvalg af mekaniske køkkenvægte med skål. Det er in at kombinere nyt og moderne med den klassiske retrostil. Vores flotte retro køkkenvægte pynter i dit køkken. Bagevægtene er mekaniske og kan veje op til hhv. 3, 4 eller 5 kilo. Vægtene vejer i både gram og ounces, så du kan sagtens benytte på amerikanske og engelske opskrifter, hvor målene angives i ounces. Alle vores køkkenvægte er mekaniske og har en vægtskål i rustfrit stål

 • Opbevaring

  I denne kategori finder du et bredt udvalg af varer, der kan bruges til opbevaring.

  Retro- og vintagestilen er i de seneste år blevet yderst populær. Folk går på loppemarkeder som aldrig før for at købe gamle brugte ting til dekoration af deres hjem. Her hos Miss A sælger vi ikke brugte varer, men vi har et stort udvalg af f.eks. kaffedåser og tedåser i retrostil. Opbevaringsdåserne giver associationer til 1960erne hvor begrebet opstod i England. Retrostilen opstod da man begyndte at producere nye ting, som havde træk eller karakteristika fra fortiden. Ligesom dengang er det i dag moderne at kombinere nye ting med gamle retro-inspirerede møbler eller brugskunst. Vores dåser til opbevaring er i denne retroinspirerede stil, flere af dem er fremstillet i rustfrit stål der efterfølgende har fået en emaljebehandling, så de fremstår stilrent i deres finish.

  Vintage- og retro-begreberne ligger tæt op af hinanden. Vintage betyder, at noget er fint og gammelt. Udtrykket bruges ofte om tøj, men næsten ligeså ofte om indretningsartikler. Når noget er "vintage", er det ensbetydende med, at det er ekstra godt eller at det følger en særpræget (gammel) mode. Udtrykket bruges også om biler, flyvemaskiner og vin, der er af en speciel god årgang.

  Hos missa.dk har vi vintage inspirerede æsker til opbevaring af tebreve og nøgleskabe i gammeldags stil. Vi har selvfølgelig også helt almindelige og moderne opbevaringsløsninger, hvad enten du leder efter en smørskål eller en krukke i keramik med bambuslåg til opbevaring af te og kaffe.

  Der er endnu en stilart, som også er ved at vinde stort inpas her i Danmark: ”Shabby Chic”. Dette er en stilart, der stammer fra England og som er udtryk for, at noget er gammelt men i rigtig god kvalitet. Kort fortalt går den ud på, at man tager noget gammelt, f.eks. en æske eller et møbel, der har været malet mange gange gennem årerne, og så sliber man i malingen, så det bliver muligt at se nogle af de andre gamle lag nedenunder. Andre gange maler man ting helt forfra, for derefter at bruge forskellige metoder til at få tingen til at se gammel og lidt slidt ud. Hermed opnås et rustikt resultat i Shabby Chic look. Stilarten bruges også til f.eks. sengetøj, hvor lyse stoffer med blomstermønster eller ensfarvede lyse materialer tilvirkes således, at der opnås et vintage/Shabby Chic look. I vores webshop finder du æske til tebreve samt nøgleskab i stilarten Shabby Chic.

 • Servering

  Hvad enten du leder efter en kageopsats i flere etager eller et kagefad med spade så kan du finde dem her hos JOJOBA. Kagetallerknerne er fremstillet af enten porcelæn eller glas. Vi har f.eks. en kageopsats i glas, der er hele 30 cm. i diameter og står på en glasfod, og den er dermed hel ideel til en stor lagkage eller rund skærekage. Vi har også sæt med kagespade og kagegafler i rustfrit stål. Dermed kan du serverer dine kager på allerbedste vis.

  I denne kategori finder du også nogle søde børnetallerkner i melamin med sjove motiver. Vi har et stort udvalg af forskellige skåle i porcelæn fra det kendte mærke Krasilnikoff. De laver bl.a. skåle til servering af snacks og slik i flot vintage/retrostil. Der er også flere forskellige varer i melamin med retro look. Disse egner sig perfekt til servering på terrassen om sommeren, når du griller og de er alle amerikansk inspirerede med deres tekster som f.eks. Hotdog og BBQ - alle er i retrostil. I denne serie findes også skærebrædder i hård plast. Lige tl at tage med ud på terrassen, når griller om sommeren.

  Hvis du mangler en bakke til servering, finder du den også her. Vi har mange forskellige størrelser og designs. Alle serveringsbakker er fremstillet i slidstærkt melamin og de er nemme at rengøre, idet de blot kan tørres af med en opvredet klud. Bakkerne findes i flere forskellige størrelser og flere af dem også egnede til at servere små snacks eller tapas på.

  Du kan også få en lille teposeholder til den brugte tepose. De er helt perfekte, når du laver en kop te og mangler et sted at lægge den brugte tepose. Så i stedet for en stor klodset tallerken eller f.eks. en ekstra kop, kan du lægge den brugte tepose på den lille teposeholder. Det gør det også en del mere elegant, når du f.eks. serverer te for gæster, at de blot får denne lille tallerken til deres brugte tepose.

  Hvis du holder af tapas, kan du her finde et meget elegant serveringssæt med små skåle i keramik og en holder i bambus. Den kan også bruges til tapenader, hvis du har gæster og vil servere f.eks. brød og tapenade.

 • Tekander

  Tekander findes i mange forskellige designs, farver og udformninger og her hos JOJOBA finder du et bredt udvalg til yderst overkommelige priser. En tekande må gerne både være pæn og funktionel på samme tid, og det er da kun en fordel, hvis den ikke koster en formue. Det primære formål med en tekande er at den skal holde din te varm, og den skal have den rette størrelse så teen ikke når at blive kold, inden den bliver drukket. Derfor skal du købe en tekande, der størrelsesmæssigt opfylder dit behov. Vi sælger som nogle af de eneste i Danmark nogle små tekander, der kun rummer 2 kopper te. Disse små tekander er helt unikke og vældig søde at se på – nærmest en lille miniature tekande. De små tekander er også rigtig gode, hvis du f.eks. selv drikker kaffe, men får en gæst, der gerne vil have te, da du så kan lave en lille mængde te til din gæst og servere den i den lille kande.

  Vi har også ”tea for one” tekander. Det er en kande og kop i én. Kanden står ovenpå koppen, så man brygger blot teen i kanden, løfter kanden af og hælder op i koppen nedenunder. De små tea for one tekander er supergode som gave til veninden, teenageren eller blot en som elsker te. De små tekander findes både i ensfarvet keramik og med forskellige håndmalede dekorationer.

  Til en del af vores tekander findes også krus der matcher i farve og design, så du nemt kan sammensætte et matchende sæt af kopper og tekande. Vi sælger selvfølgelig også en helt alm. hvid tekande, hvis du er mere til det simple og klassiske design. Alle vores tekander er glaseret indvendigt, og dette betyder, at teens garvesyre ikke sætter sig i tekanden, hvilket over tid giver en dårlig eftersmag – det undgår man, når tekanden er glaseret indvendigt. Mange af tekanderne kan i øvrigt også tåle at komme i opvaskemaskinen, så de er nemme at rengøre.

  Vi har også tefiltre i rustfrit stål, der passer til en del af tekanderne. Når man bruger et tefilter, kan man påfylde teblade direkte i filtret, som blot sættes ned i kanden og tages op igen, når teen har trukket færdig. Trækketiden for teen afhænger af de teblade du bruger og ligger typisk mellem 3 og 10 min. Husk at varme tekanden op med lidt kogende vand, som efterfølgende hældes ud igen, inden du begynder at brygge teen. Hvis du laver grøn te, så skal vandet kun være omkring 80 grader, når du hælder det over teen (det skal dog være kogt først).

  Hvis du i stedet for teblade hellere vil bruge færdige teposer, så har vi også en perfekt løsning på det, da vi også sælger små teposeholdere til den brugte tepose. Teposeholderne er udformet som en lille tekande, og det ser lidt mere elegant ud at lægge teposen på en fin lille tallerken til formålet, fremfor i et glas eller lignende.

 • Tekstil

  Her finder du køkkentekstiler, f.eks. viskestykker i bomuld og ovnhandske i bomuld. Viskestykkerne fra Typhoon er kendetegnet ved, at de er i i flotte koordinerede pantonefarver. Disse viskestykker er af høj kvalitet og meget farveægte, så de falmer ikke let - heller ikke efter mange ture i vaskemaskinen.

 • Andre køkkenartikler

  Her i kategorien findes citruspresser i keramik fra Mason Cash, Flotte køkkenredskaber i bambus fra Typhoon Housewares. Filtre der passer til vores tekander - både tekanderne til to og seks kopper te. I køkkenartikler er også smørskåle i keramik

Her hos Miss A finder du et stort udvalg af produkter til dit køkken og dit hjem. Rigtig mange af vores varer er retro og vintage inspirede, og disse stilarter er yderst populære lige nu. Alle vores varer bliver indkøbt efter, at de skal være unikke og ikke blot standardvarer som "alle andre" har stående i deres hjem.

Derfor finder du her hos os nogle helt unikke tekander og tea for ones, som ikke kan købes nogen andre steder i detailhandlen. Vi sælger også kendte mærkevarer fra både danske udenlandske leverandører. F.eks. har vi et bredt udvalg af de superflotte krus uden hank fra Krasilnikoff. Krasilnikoffs varer henleder tankerne på USA i 1950'erne med deres unikke vintage og retrodesignede produkter i flotte farver og mønstre.

Fra det engelske mærke Tyhoon housewares har vi nogle utroligt populære dåser til te og kaffe i flot retrostil. Dåserne findes i fire forskellige farver - og de er så flotte, at de virkelig fortjener en plads på køkkenbordet. I samme stil er vores retro køkkenvægte, som alle er mekaniske vægte med vægtskål i rustfrit stål. Vi har både vægte fra Typhoon, men også fra andre engelske leverandører. Det er ikke længere blot i sommerhuset eller det gamle hus, at disse vægte passer godt ind. De er så flotte i stilen, at de også sagtens kan tage sig godt ud i et helt moderne køkken. Køkkenvægtene findes i flere forskellige flotte farver og har forskellige vægtintervaller.

Det engelske mærke Mason Cash har eksisteret i England siden 1900-tallet, og de er kendte for deres klassike design og funktionalitet. Her hos missa.dk finder du et bredt udvalg af deres varer. Bl.a. har vi et stort udvalg af bageartikler som f.eks. sprøjteposer, udstikke, kagespartel. Mason Cash laver også nogle flotte etiketter til marmeladeglas, som du også finder her hos os.

Vi har eksisteret siden 2009, og vi udvider løbende vores produktsortiment, så du som kunde kan være helt sikker på altid at kunne finde spændende artikler til dit hjem - eller måske en unik gave til en du holder af.

Køkken

Tilbud

Mærker

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort