Fragtpriser

Alle varer sendes som pakke med GLS eller Postnord. Der er Track & Trace på alle pakker. Da vi oplever mange bortkomne og beskadigede pakker, når vi sender med DAO, har vi valgt ikke længere at benytte dem som fragtfirma.

Du kan selv vælge, om du vil hente pakken i nærmeste pakkeshop/pakkeboks - dette er en pakke uden omdeling. Hvis du ønsker pakken leveret til din privatadresse eller evt. til dit arbejde, skal du vælge pakke med omdeling.

Du vil modtage en e-mail eller SMS med et Track & Trace nummer, hvor du kan følge pakken. Bemærk, at det først er muligt at følge pakken med Track & Trace, når hhv. Postnord, GLS, eller DAO365 har scannet pakken. Dette sker typisk først ved midnat eller om natten efter afsendelse. Dvs. du kan godt have modtaget en mail fra os med besked om, at pakken er afsendt - men hvor du ikke får noget resultat, når du bruger linket til Track & Trace. Dermed betyder det ikke, at pakkeikke er sendt, men deriomod blot, at din pakke ikke scannet endnu.

Gratis fragt ved køb over DKK 700,00 - gælder kun i Danmark

Prisen på fragt starter ved kr. 34,00 og ændrer sig efter den samlede vægt på pakken. Når du har lagt en vare i kurven, kan du straks se, hvad den samlede fragt er. Så snart du har lagt for mere end kr. 700,00 i kurven, forsvinder fragten.

Læs også vores Handelsbetingelser

B2B - handel med erhvervsdrivende

Ved større ordrer i B2B-handel faktureres fragten ud fra den totale vægt på ordren. Der opnås ikke gratis fragt ved køb over kr. 700,00. Du kan kontakte os via kontaktformularen for et tilbud, såfremt du ønsker at købe et større parti af vores varer.