Når det er mørkt og koldt udenfor, er det rart at skabe en ekstra hyggelig stemning indenfor. Det kan du gøre ved at tænde stearinlys. Her hos JOJOBA har vi som noget nyt fået en hel række fantastiske varer hjem, som kan bidrage til hyggen.

Vi har duftlys med mange forskellige duft, så der er noget for enhver smag. Duftlys spreder en skøn duft, mens de er tændt. Lysene er støbt direkte i glas og nogle har låg. Når lysene er brændt ned, kan du rengøre glasset og bruge det til opbevaring af småting. Nogle af glassene har også låg, som du med fordel kan sætte på, når du ikke bruger lyset, idet duften så bevares længere.

Hvis du gerne vil have en mere permanent duft i hjemmet, skal du bruge en diffuser. En diffuser er en flaske med væske. Man sætter 1, 2 eller flere bambuspinde ned i flasken og pinden sørger så for langsomt at sprede duften i rummet. I større rum skal man bruge flere pinde for at opnå den bedste effekt. I modsætning til andre duftfriskere, kan du dermed helt selv bestemme, hvor meget duft, du ønsker i rummet, idet du blot bruger hhv. færre eller flere bambuspinde til at justere duften.

En diffuser holder i flere måneder - hvis du vælger en flaske med 100 ml. vil du i et mindre rum have glæde af din diffuser i helt op til et år. Dvs. det er en meget prisbillig måde at få en dejlig duft i hjemmet. Vi har diffusers der dufter af blomster, friskvasket sengelinned samt mere krydrede dufte. Så der er noget for enhver smag.

Hvis du ønsker en ægte spa-stemning i dit badeværelse, så brug både lys og diffuser - så får du slet ikke lyst til at forlade badeværelset igen, fordi der simpelthen er så hyggeligt at være:-)