Hos Missa.dk finder du et bredt udvalg af de populære Krasilnikoff krus og skåle. Vi har de populære Happy Mugs porcelænskrus med stjerne og motiver og Happy Stars snack og popcorn skåle i flere modeller. Vores sortiment fra Krasilnikoff vil løbende blive udvidet med flere af de flotte produkter.

Krasilnikoff designer selv alle produkter, helt ned i detaljen, og det ser du på de fine små detaljer i udsmykningen og i holdbarheden. I de populære krus uden hank i vintagestil – Happy Mugs – og i Happy Star, skåle til popcorn, chips, snacks, dips, slik og alt mulig andet. ’Cosy vintage style’ kalder Krasilnikoff deres stilmæssige inspiration.

Happy Mugs er en skøn samling af mix og match porcelænskrus med og uden statements. De originale meget populære Happy Mugs har stjernemotiv, men der er nu mere end 70 forskellige designs at vælge imellem og Krasilnikoff har nu udvidet sortimentet til at omfatte ikke bare krus, men også skeer, dybe skåle, æggeholdere, kagetallerkener, tepotter, espressokopper og termoskrus og mere er helt sikkert på vej. Krasilnikoff har i 2015 lanceret nye design med sløjfer og bånd og kaffekrus med tern og striber.

Happy Stars er en kollektion af keramiske skåle med stjerner på og er god til popcorn, chips, snacks, slik og andre søde sager eller som dipskål. Skålene fås med Krasilnikoffs kendte stjerner og med tekst som ’popcorn’, ’salty’, ’dip’ m.m. Selv om Happy Stars er dansk design fra Krasilnikoff er inspirationen hentet i 1950’ernes amerikanske diners mixet med dansk hygge. Happy Stars er både retro og hip på samme tid og passer godt til dit hjem og køkken uanset stil og interiør. Perfekte retro ting og keramik til hjemmet og køkkenet. Kombiner gerne Krasilnikoffs krus og skåle med en retro køkkenvægt fra Jojoba eller nogle af Krasilnikoffs egne viskestykker.

Krasilnikoff har produceret dansk brugskunst siden 2002 og bliver i dag produceret på den billedskønne Nøkkentvedgaard med kontor på et gammelt høloft. Det er ikke kun Danmark som har taget Krasilnikoff til sig. Krasilnikoff bliver nu solgt i webshops og lagersalg verden over.