Vælg den rigtige retro køkkenvægt

Her hos JOJOBA har vi flere forskellige typer retro køkkenvægte. Uanset hvilken vægt, du vælger, kan du være sikker på, at den kommer til at pynte i dit køkken. Alle vores køkkenvægte er fremstillet i metal og rustfrit stål.

Den største forskel, er størrelsen på vægten og hvor meget de kan veje. Alle køkkenvægtene viser vægt i både gram/kilo og ounces/pund, hvilket gør det rigtig nemt at benytte en udenlandsk opskrift fra f.eks. England eller USA, hvor målene jo opgives i ounces.

Alle vægtene fra Typhoon kan veje op til 4 kilo eller ca. 8 pund med intervaller på 20 gram. Vægtene har en stor vægtskål i rustfrit stål - og denne tåler opvaskemaskine. Selve køkkenvægten rengøres med en fugtig klud - evt. med lidt opvaskemiddel på kluden.

Det er selvfølgelig også muligt at bruge en anden skål i stedet for den medfølgende vægtskål, da man blot nulstiller vægten vha. en lille stilleskrue når skålen er placeret.

Disse retro køkkenvægte er begge fra det Engelske mærke Typhoon Housewares. Firmaet blev grundlagt i 1991 og deres produkter sælges i over 30 lande.

{products:502,532,501}

 

Hvis man ikke har behov for at kunne veje ingredienser helt op til 4 kilo, har vi også nogle superflotte små retro køkkenvægte, der kan veje op til 3 kilo. Disse vægte fås i flere flotte farver. Der medfølger en vægtskål i rustfrit stål og ligesom på vægtene fra Typhoon, kan man blot bruge en alm. køkkenskål og nulstille vægten på en lille stilleskrue - hvis man har behov for noget mere volumen mens man afvejer ingredienser

{products:252,375,376}

 

Se alle vores retro køkkenvægte her