Køb trygt dine gaver her hos os

Vores varesortiment giver dig mulighed for at finde den helt perfekte gave. Det gælder uanset om du er på jagt efter en julegave, fødselsdagsgave eller værtindegave. Vi har mange forskellige varer, som er yderst egnede som gaveidéer.

Vi køber selv alle vores varer hjem fra leverandører i primært Storbritannien og Danmark. Alle varer er lagervarer, så vi kan tilbyde hurtig levering. Vi har også billig fragt. F.eks. koster det kun 39 kr. for en pakke uden omdeling – uanset mængden af varer.

Lige nu er retro- og vintagestilen virkelig populær her i Danmark. Gennem flere år, har vores retro køkkenvægte været vældigt populære. De er meget stilfulde og egner sig rigtig godt til at stå fremme i køkkenet i stedet for blot at blive gemt væk i et skab eller skuffe.

Køkkenvægtene kan nemt matches med andre af vores varer i retrostil. Fra Typhoon har vi nogle superflotte kaffedåser og tedåser i emajleret rustfrit stål. Disse er også meget populære lige nu

Hvis du er på jagt efter en værtindegave/venindegave og modtageren er glad for te, så tag et kig på vores helt unikke små tekander og tea for ones - vi har Danmarks største udvalg af små tekander.

En anden rigtig god gaveide – f.eks. til en julegave, kunne være vores nye vintage krus fra Krasilnikoff. Alle krusene er fremstillet i keramik og er smukt dekoreret i vintagestil. Da krusene er uden hank, kan du også mixe og matche dem og f.eks. bruge dem som små urtepotteskjulere til krydderurter. Dermed egner krusene sig også perfekt til en lille værtindegave.

Hos JOJOBA.DK har du selvfølgelig altid 14 dages returret, alle betalinger foregår via en sikker krypteret forbindelse. Så du er helt sikker, når du handler hos os.

Herunder kan du finde inspiration til gaver - og du kan også gå direkte til siden med de gode gaveideer her

{products:737,522,773}