Accessories 

Accessories

I denne kategori finder du flotte modetasker, både skuldertasker, clutches og håndtasker. Vi har også tasker, der er fremstillet i voksdug. Ja, det lyder underligt, men de er i kraft af materialet vandtætte og yderst slidstærke.
Som noget nyt har vi også fået gaveposer i retro/vintage stil, samt gaveposer til jul, fødselsdage og barnedåb. Alle g...

I denne kategori finder du flotte modetasker, både skuldertasker, clutches og håndtasker. Vi har også tasker, der er fremstillet i voksdug. Ja, det lyder underligt, men de er i kraft af materialet vandtætte og yderst slidstærke.
Som noget nyt har vi også fået gaveposer i retro/vintage stil, samt gaveposer til jul, fødselsdage og barnedåb. Alle gaveposer i er fremstillet kraftigt papir og helt perfekte, når du skal pakke en gave ind.

Vi udvider løbende denne kategori, så du kan finde flere og flere gaveposer og tilbehør som f.eks. små kort, du kan lægge ved gaven, hvis du ikke blot vil nøjes med at skrive på det lille kort, der ofte er påsat gaveposerne. Gaveposer har været brugt i årevis i både USA og England, men er først for alvor ved at blive almindelige her i Danmark, hvor vi jo typisk pakker vores gaver ind i papir. Når du skal give en gave i en gavepose, bør du benytte silkepapir som fyld. Det præsenterer enhver gave rigtig flot! Silkepapiret kan du også købe her hos Miss A.

Mere

Accessories 

Underkategorier

  • Gaveposer, silkepapir,...

    Her finder du rigtig flotte gaveposer med hank i kraftigt papir og superflot tryk. Poserne kan bruges flere gange, fordi de er i virkelig god kvalitet, så de er bestemt pengene værd. De fleste af vores gaveposer er i mellemstor eller stor størrelse - dvs. de fleste er over 20 cm i højden eller mere, så du kan bruge dem til større ting. Håndtagene er enten snor eller silkebånd. På mange af poserne sidder der et gavemærkat, hvor du kan skrive til/fra. Hvis modtageren så ønsker at genbruge gaveposen til en anden gave, kan mærket blot fjernes og f.eks. erstattes af et lille til/fra kort som lægges i posen. Når du skal give en gave i en gavepose, bør du for at opnå det flotteste resultat bruge silkepair. Vi sælger små pakker med 6 ark silkepapir, der som oftest rækker til 2 eller flere gaver.

    Vi har også et lille udvalg af nogle små søde kort, du kan lægge ved gaven. Hold øje med denne kategori, for vi planlægger at udvide sortimentet løbende, så du altid kan finde en rigtig flot gaveposer til de varer du køber her hos JOJOBA.

Nyheder

Tilbud

Mærker

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort